top of page
AUF02322-v2.jpg

Wat een toffe samenwerking hebben wij samen neergezet!

Hoe heb jij het ervaren?

Voel je vrij om jouw ervaring met mij te delen. Jouw verhaal gebruik ik om mijn diensten beter te maken. En met jouw toestemming deel ik positieve verhalen ook op mijn website. Ik ben benieuwd!

Bedankt voor de inzending!

Review: Feedback formulier

Ervaringen

1.JPG

Als je op zoek bent naar een originele denker - een mee- en tegendenker - dan zoek je Ingeborg. Veel leidinggevenden onderschatten hoe belangrijk het is dat mensen tegengas geven en hoe belangrijk het is dat je ook op een menselijk niveau de zaken uitspreekt. Ik heb veel van haar geleerd.

Sicco de Knecht | voormalig hoofdredacteur ScienceGuide nu programmacoördinator OpenScience Utrecht University

A10392CB-8449-4E69-A7B6-A57CE69692D0.jpe

Ingeborg heb ik leren kennen als een doortastende onderzoeker die veel kennis heeft van wat er speelt in het hoger onderwijsdomein. We werkten samen aan de midtermreview ius promovendi voor het Ministerie van OCW. Hierin liet Ingeborg zien dat ze processen weet te bewaken en heel adequaat en serieus omgaat met de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en verwachtingsmanagement hierin. Als de kans zich voordoet, werk ik graag weer met haar samen!

Josephine Bergmans | Projectcoördinator & onderzoeker CWTS

33.HEIC

Ingeborg is a very talented, intelligent professional withvery strong analytical skills. Ingeborg is diligent and focused andhad a very structured approach towards managing her projects. Itwas a great pleasure to work with Ingeborg!

Juliette Hasselbach | Adjunct Directeur Nationaal Ouderenfonds

Review: Recensies
bottom of page